Kuun asento on pysyvästi vinksahtanut. Flaksia riittää. Elän eri elämää kuin vielä kesällä. Olen saanut jonkun ihmeellisen roolin jossa yhtäkkiä olen haluttu. En vielä tiedä onko tämä rooli minun oma rooli vai onko se jonkun muun, mutta tällä hetkellä ainakin on hauskaa.

Eilen kävin ulkona ensimmäistä kertaa Neiti D:n kanssa. Olin tavannut hänet muutaman kerran aikaisemmin erinäisissä bileissä ja nyt päädyimme jotenkin yhdessä ulos. Homman sävel oli alusta saakka selvä. On outoa miten sen joskus aisitii niin selvästi. Käsien pitäminen irti toisesta oli vaikeaa koko illan, vaikka olimme vasta ensi kertaa ulkona.

Neiti D on kaunis. Blondi, suuret Bambi-silmät ja trimmattu kroppa. Upea. Ainoa pieni kupru on etten ole vielä varma onko tässä mitään sisältöä pintaa syvemmällä. Pinnalla kaikki on hienoa, molemmat tuntevat kovaa vetoa toisiinsa, mutta onko siinä kaikki? Saavutammeko yhteyden myös henkisellä tasolla? Tähän mennessä hänen kanssaan on ollut  "ihan kiva" keskustella, mutta toivon että siitä tulee vielä enemmän. No, sen selvittämisellä ei ole kiire. Otetaan vain nyt ihan asia kerrallaan.